Fab. diabetes-etui dames

Speciaal voor stichting DON ontwierp het Nederlandse accessoiremerk Fab. vier limited edition diabetes-etuis. Mooie, fashionable etuis die gezien mogen worden!

Van accountmanager tot succesvolle tassenontwerper: Fabienne Chapot heeft het ver geshopt. Haar tassencollectie Fab. groeide in no time uit tot een succesvolle internationale accessoirelijn. Speciaal voor stichting DON ontwierp ze vier limited edition diabetes-etuis. Het resultaat: Diabetes-etuis die gezien mogen worden!

Een gedeelte van de opbrengst gaat naar fundamenteel onderzoek.

Fab.

Het avontuur begon in 2006. Geïnspireerd door haar reizen naar Bali, startte de Nederlandse Fabienne Chapot Fab.: fun en funky tassen en portemonnees van hoogwaardig kwaliteitsleer. De vrolijke ontwerpen met iconische opgestikte harten, verkocht tegen eerlijke prijzen, zorgen sinds 2007 voor een kleurrijke wind in tassenland. Fab. wordt momenteel wereldwijd in meer dan 500 winkels in vijftien landen verkocht. Daarnaast zit, heel toepasselijk, de eigen Fab. store in de Hartenstraat in Amsterdam.

Fab.-ulous etuis!

De Fab. diabetes-etui is verkrijgbaar in twee maten en vier varianten. De etuis kenmerken zich door het gebruik van mooi leer, panterprint, studs en de welbekende sterren. De kleine variant is zeer geschikt voor dagelijks gebruik, in de grote variant passen alle hulpmiddelen voor een weekendje weg.